ЗИТА Сметководство и Консалтинг Успехот не е клуч за среќа,
среќата е клуч за успех
Ако го сакаш тоа што го работиш,
тоа значи дека ти си веќе успешен!

ЗИТА СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ

Ние нудиме комплетни сметководствени и консалтинг услуги за вашиот бизнис, водење на сметководство врз основа на законот како и стручна основа, со цел вашиот бизнис да биде сигурен и успешен. Ние се прилагодуваме на нашите клиенти на оној начин што кај нас ќе најдете постојана достапност до податоците, информации и гарантирање висок квалитет и ефикасни резултати. Секогаш сме фокусирани на употреба на нови технологии, знаења и стандарди со цел постигнување на подобри резултати. Сметководствените, консалтинг и административните услуги на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ опфаќаат финансиско сметководство, материјално сметководство, пресметка на плати, подготовка и поднесување на даночни пријави, правно и економско советување, електронско пријвување и одјавување на вработени, застапување на фирмите пред владини институции, изработка и поднесување завршни сметки. Исто така нудиме и регистрација на фирми со цел остварување на вашите визии и идеи. Доверете ни го водењето на вашето сметководство и уверете се во нашиот квалитет.

Наши Услуги

Сметководствени услуги

Консалтинг Услуги

Регистрација на Фирми

Нашата Цел

Целта на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ е целосна сметководствена и консалтинг услуга за вашиот бизнис, водење на сметководство врз основа на законот како и стручна основа, со цел вашиот бизнис да биде сигурен и успешен. Ние се прилагодуваме на нашире клиенти на оној начин што кај нас ќе најдете постојана достапност до податоците, информации и гарантирање висок квалитет и ефикасни резултати. Секогаш сме фокусирани на употреба на нови технологии, знаења и стандарди со цел постигнување на подобри резултати. Сметководствените, консалтинг и административните услуги на „ЗИТА-СМЕТКОВОДСТВО И КОНСАЛТИНГ“ опфаќаат финансиско сметководство,материјално сметководство, пресметка на плати, подготовка и поднесување на даночни пријави, правно и економско советување, електронско пријвување и одјавување на вработени, застапување на фирмите пред владини институции, изработка и поднесување завршни сметки. Исто така нудиме и регистрација на фирми со цел остварување на вашите визии и идеи. Доверете ни го водењето на вашето сметководство и уверете се во нашиот квалитет.

Следете ги новостите

Ако сакате да ги следите новостите зачленете се на нашиот Билтен. Само внесете ја вашата е-маил адреса.

Последни Новости

Сметководство и Консалтинг

Добродојдовте

Добродојдовте на нашата Веб Страница. Ова е секцијата за Последни Новости. Овде ...