ДЕУ ЗИТА Сметководство и Консалтинг е компанија која нуди сметководствени и консалтинг услуги. Основана е во 2018 година како микро-компанија и веќе цели две години успешно постои на пазарот. ЗИТА сметководство и консалтинг нуди врвни, професионални услуги. Компанијата е насочена кон задоволување на потребите на секој клиент со внимателна и несебична поддршка од започнувањето на еден бизнис, па сe’ до неговото најголемо експандирање.